Pulpe rumene si aromate

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 14 Apr 2010 | 5297 vizualizari

 

totul a pornit de la frunzulitele de eucalipt , asa ca ,, le-am facut'' o reteta .

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe gaina [ de casa , am avut , eu ]
  • 1 pulpa curcan .
  • 4 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita busuioc
  •  sare
  • boia
  • curry
  • 100 ml ulei
  • 10 frunzulite eucalipt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe rumene si aromate:

Pulpele le-am curatat , spalat , le-am pus intr-o tava si le-am facut crestaturi , in acestea am pus feliute de usturoi . Am presarat frunzulitele de eucalipt .


Rosiile le-am mixat impreuna cu restul ingredientelor pe care le-am turnat desupra pulpelor .


Am pus o cana cu apa si am acoperit cu folie de aluminiu ,am pus 60 min la cuptor la 180 grade . Dupa aceasta am scos folia si am mai tinut 30 min sa capete pulpele crusta .


Puneti pulpele pe platouri si serviti cu pireu de cartofi cald , totul decorat dupa inspiratie .

 

TIPS-URI

1

dupa ce lucrati cu carne de  galinacee cruda  spalati bine , frontul de lucru , planseta , cutitele , ustensilele. Se formeaza mediu , favorabil dezvoltarii de  Sallmonela . Eventual dezinfectati cu bicarbonat de sodiu umezit si apoi limpeziti bine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe rumene si aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

14.04.2010, 11:03

silvi0ara 1

14.04.2010, 11:08

Bucataras Medi 1

14.04.2010, 17:08

O bunatate.....................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut la cuptor