Pulpe si aripioare americane

de Maria_Laura in Pui, 16 Feb 2014 | 3352 vizualizari

 

Aceste pulpe si aripi sunt foarteeee bune; nu stiu de ce au denumirea asta, dar asa le-am descoperit eu in urma cu cativa ani!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 4 aripi
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • vegetta
  • piper
  • 1 ou
  • bere
  • faina
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si aripioare americane:

Pulpele si aripile se curata si se spala bine, se adauga peste ele vegeta si piperul, ceapa si usturoiul tocate si de asemenea lamaia taiata felii; se lasa la macerat cateva ore (eu, de obicei, le las de seara pana dimineata, dar sunt de ajuns si 2-3 ore).

Din oul intreg, faina, bere (cam jumatate din doza) si putina sare se face o coca (putin mai groasa decat la clatite).

Dupa ce scoatem carnea de la macerat, o dam prin coca cu bere si le punem la prajit in ulei - care trebuie sa fie in cantitate putin mai mare si foarte bine incins. Se prajesc la foc mai mic si eventual tigaia acoperita cu capac, pentru a se patrunde bine!

Se servesc cu ce garnitura doriti!!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si aripioare americane" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante in crusta crocanta