Pulpe umplute cu spanac si ciuperci

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 15 Apr 2010 | 2957 vizualizari

 

adaptare dupa reteta lui vero

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  •  ciuperci
  • 1 buchetel spanac
  •  o legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de smantana
  • cascaval ras
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 5o ml ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb demisec
  • cativa catei de usturoi
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute cu spanac si ciuperci:

Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sare, piper si boia.


calim ceapa, usturoiul, ciupercutele si spanacul cateva minute, dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust si luam de pe foc, le lasam sa se racoreasca putin di punem smantana si cascavalul


Cu acest amestec umplem pulpele,le prindem cu mai multe scobitori ca sa nu iasa umplutura si le punem in ulei la prajit, le lasam pana se rumenesc pe ambele parti..


Cand se rumenesc pe ambele parti,stingem cu vinul, si lasam pe foc pana se patrund bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute cu spanac si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 23:12

Frumos prezentat,nu am facut niciodata,dar sigur am sa testez si eu asa niste pulpite de pui cu spanac,ca tot este vremea lui acum.Felicitari.

ramo_cata 1

15.04.2010, 23:47

nadina73 1

16.04.2010, 10:02

10 furculite pusik

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi