Pulpe umplute cu spanac si ciuperci

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 15 Apr 2010 | 2651 vizualizari

 

adaptare dupa reteta lui vero

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  •  ciuperci
  • 1 buchetel spanac
  •  o legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de smantana
  • cascaval ras
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 5o ml ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb demisec
  • cativa catei de usturoi
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute cu spanac si ciuperci:

Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sare, piper si boia.


calim ceapa, usturoiul, ciupercutele si spanacul cateva minute, dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust si luam de pe foc, le lasam sa se racoreasca putin di punem smantana si cascavalul


Cu acest amestec umplem pulpele,le prindem cu mai multe scobitori ca sa nu iasa umplutura si le punem in ulei la prajit, le lasam pana se rumenesc pe ambele parti..


Cand se rumenesc pe ambele parti,stingem cu vinul, si lasam pe foc pana se patrund bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute cu spanac si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 23:12

Frumos prezentat,nu am facut niciodata,dar sigur am sa testez si eu asa niste pulpite de pui cu spanac,ca tot este vremea lui acum.Felicitari.

ramo_cata 1

15.04.2010, 23:47

nadina73 1

16.04.2010, 10:02

10 furculite pusik

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei cu ciuperci si pui