Pulpite marinate cu cartofi pai

de reisnaor_2006 in Pui, 20 Feb 2016 | 4133 vizualizari

 

Cele mai delicioase si lipicioase pulpite pe care le-am facut.
 

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpite de pui
  • 50 ml ulei de masline Cirio
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingura delikat Bulgarasi de savoare
  • 50 ml vin alb
  • ghimbir macinat
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • cartofi pai
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite marinate cu cartofi pai:

Intr-un castron am adaugat toate ingredientele si am facut o pasta.

Pulpitele le-am spalat, curatat si le-am adaugat peste pasta facuta.

Pe fiecare pulpita am uns-o bine si le-am asezat intr-un vas de yena pe care l-am bagat la cuptor la 200 grade.

Din cand in cand le-am mai uns cu zeama lasata si le-am intors de pe o parte pe alta ca sa se rumeneasca.Le-am servit alaturi de o potie de cartofi pai. Pofta buna!

TIPS-URI

1

De preferat dupa ce am uns pulpele cu condimente ar fi sa le tinem la marinat 1 ora la frigider ca sa se patrunda bine fiecare bucata de carne.

2

Sosul il putem face si cu sos de rosii, usturoi, cimbru,cu ce condimente doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite marinate cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

21.02.2016, 19:40

Mmm, papa bun!

anca_rm 1

22.02.2016, 11:28

hmmm ce bunatate ai facut aici

Rahela Velicu 1

22.02.2016, 20:00

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Shaorma - cu de toate:)