Pulpite marinate cu cartofi pai

de reisnaor_2006 in Pui, 20 Feb 2016 | 1912 vizualizari

 

Cele mai delicioase si lipicioase pulpite pe care le-am facut.
 

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpite de pui
  • 50 ml ulei de masline Cirio
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingura delikat Bulgarasi de savoare
  • 50 ml vin alb
  • ghimbir macinat
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • cartofi pai
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite marinate cu cartofi pai:

Intr-un castron am adaugat toate ingredientele si am facut o pasta.


Pulpitele le-am spalat, curatat si le-am adaugat peste pasta facuta.


Pe fiecare pulpita am uns-o bine si le-am asezat intr-un vas de yena pe care l-am bagat la cuptor la 200 grade.


Din cand in cand le-am mai uns cu zeama lasata si le-am intors de pe o parte pe alta ca sa se rumeneasca.Le-am servit alaturi de o potie de cartofi pai. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

De preferat dupa ce am uns pulpele cu condimente ar fi sa le tinem la marinat 1 ora la frigider ca sa se patrunda bine fiecare bucata de carne.

2

Sosul il putem face si cu sos de rosii, usturoi, cimbru,cu ce condimente doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite marinate cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

21.02.2016, 19:40

Mmm, papa bun!

anca_rm 1

22.02.2016, 11:28

hmmm ce bunatate ai facut aici

noiinbucatarie 1

22.02.2016, 20:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mazare si galuste