Pungute de clatite cu carne

de anisoara in Vita, 26 Mai 2010 | 6778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 clatite
  • 150 gr de carne tocata de vita
  • 4 oua
  • 50 gr de cascaval
  • sare
  • piper negru
  • 3 linguri de faina
  • ulei pt prajire
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pungute de clatite cu carne:

Carnea tocata se prajeste in tigaie cu ulei si ceapa pina este gata, se adauga sare si piper negru si se raceste.

In carne se taie cubulete de cascaval sau ras prin razatoare si se amesteca totul cu un ou crud. Puteti sa puneti umplutura un pic la microunde, ca sa se topeasca cascavalul si sa se prinda mai bine umplutura.


Se taie clatitele in doua si se umple fiecare clatita cu umplutura din carne. Urmariti fotografiile de mai jos.


Se bat ouale intr-un vas adinc. Se toarna faina in alt vas. Tigaia se incalzeste bine cu uleiul. Se tavaleste fiecare triungi facut din clatita prin faina, se apasa bine sa se imbibe faina, se tavaleste prin ou si pe urma se prajeste in tigaie pe o parte si alta, timp de 4-5 minute. Se procedeaza cu toate clatitele la fel.



Aceste pungulite au fost prajite in ulei de masline si au iesit mai uscative la gust, dar in combinatie cu sosuri sau salate din legume proaspete sunt foarte gustoase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pungute de clatite cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bunica 1

27.05.2010, 13:44

Bune, foarte bune pungutele !

violette 1

27.05.2010, 14:14

Apetisante...

anisoara 1

28.05.2010, 15:12

Cu placere , puteti sa aplicati aceasta METODA cu diferite impluturi -dulce sau sarate, sunt la fel de gustoase si se vede interesant pe farfurie aranjate. daca veti reusi sa preparati clatite subtiri- nimemi nu o sa inteleaga ce fel de mancare se mananca si cum se prepara.
Va doresc la toti un sfarsit de saptamaina u succese, si suzati-ma a nu poti sa stau la taifas cu voi, dar recete va promit.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ragout de vita