Paste cu sos si carne de vita

de VanessaAli in Vita, 15 Apr 2015 | 2385 vizualizari

 

Pastele perfecte pentru o cina delicioasa si satioasa!

 

INGREDIENTE

Pentru o portie:

paste fainoase (eu am folosit melcisori),

sos de paste napoletana,

un burger de vita ( dupa reteta de aici: http://www.bucataras.ro/retete/burger-de-vita-69653.html ),

oregano,

busuioc

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos si carne de vita:

Se fierb pastele dupa indicatiile de pe ambalaj,adaugand sare.


Dupa fierbere, se pun in apa rece cateva minute, apoi le lasam in storcatorul de paste.


Intre timp pregatim sosul: intr-o tigaie normala (curata) punem trei linguri de sos si burger-ul taiat marunt, peste care presaram oregano si busuioc si lasam sa se incalzeasca putin.


Adaugam pastele stoarse si amestecam pana cand se acopera complet de sos si se incalzesc si ele.


Asezam pastele pe o farfurie si presaram inca putin busuioc. Simplu. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos si carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Carmen_g 1

15.04.2015, 18:22

Bune

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:51

Bune!

miki_a 1

20.04.2015, 10:48

Felicitari pentru retete (toate retetele sunt bune si frumoase) dar si fotografii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pastitsio - lasagna greceasca