Puricei in tigaie

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2013 | 7599 vizualizari

 

Imi povestea soacra mea,ca pe vremea"foametei,in perioada de dupa razboi dimineata faceau "puricei in tigaie".Mamaliga rece,care ramanea de seara ,dimineata o prajeau in untura si o mancau cu sau fara ceapa.Am incercat si eu sa vad cum este,dar am imbunatatit-o cu ou si branza.Este foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 linguri de mamaliga rece
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 oua
  • 50 g. branza de capra de la Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puricei in tigaie:

Mamaliga se marunteste cu ajutorul furculitei.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si apoi mamaliga.

Lasam la prajit cam 5 minute mestecad sa nu se lipeasca.

Intr-un castron batem ouale si le turnam peste mamaliga.

Cand ouale s-au intarit punem branza deasupra si lasam pe foc 2-3 min.

Se serveste calda cu sau fara ceapa.

TIPS-URI

1

Nu lasati uleiul sa fumege.

Daca ti-a placut reteta noastra "Puricei in tigaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortulet aperitiv cu morcovi si branza