Quesadilla

de alinutza1983 in Pui, 18 Dec 2010 | 4354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 lipii de marime medie
  • 2 cepe mici
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 400 gr piept de pui
  • 200 gr cascaval razuit
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla:

Legumele se taie marunt, cubulete, si se trag in tigaie 5-8 min, pana obtinem un sos; intre timp si pieptul de pui taiat fasii subtiri se pune la prajit intr-o tigaie unsa cu ulei, se asezoneaza dupa gust cu sare, piper, etc....dupa acesti dintai pasi , nu ne ramane decat sa trecem la asamblarea quesadilliei....

Intr-o tigaie suficient de incapatoare pentru a intra lipia, punem un strop de ulei, ungem bine tigaia, punem o prima lipie, o lasam putin sa se rumeneasca, o intoarcem de pe-o parte pe alta, apoi, cand este suficient de coapta o acoperim cu o lingura sos de legume.... apoi presaram bucatele de pui....si ...la final cascaval ras! se acopera totul cu cea de-a doua lipie, se preseaza putin cu mana, apoi se intoarce pe cealalta parte ( cu mare grija, ca nu cumva sa ni se imprastie tot continutul prin tigaie : ) )...eu am prins experienta abia cam la a 3 -a quesadillia....he he1...

se mai lasa totul pe focul aragazului cam 2-3 min, astfel incat sa se topeasca cascavalul, iar lipia ultima sa fie si ea coapta!
Se taie totul in 4 ..se serveste cu mare pofta, alaturi de diferite sosuri ( eu am facut un tzatziki si un sos calipso )...totul a fost delicios si satioas....si nu chiar asa caloric!! : )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

LUK 1

18.12.2010, 23:03

buna buna 5

giuliana 1

20.12.2010, 07:25

MotanLaOale 1

20.12.2010, 09:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui