Quiche cu ansoa,mozzarella,ardei si rosii

de JustLoveCookin in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2010 | 4901 vizualizari

 

Pot spune doar ca m-am indragostit de aceste quiche.Le ador pur si simplu,atat sunt de bune…Astazi am facut un quiche cu ansoa,mozarella,ardei si rosii care a fost pur si simplu devorat.Voi reveni negresit cu multe alte retete.Just love ‘em…

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat brisèe sau foietaj cumparat
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 10-15 rosii chery
  • ansoa
  • 150-200 g mozarella
  • 10-15 masline mari
  • sare,piper  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu ansoa,mozzarella,ardei si rosii:

Intindem aluatul intr-o tava de tarte,il intepam cu furculita si il dam la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 10 minute.Taiem ardeii feliute cat mai fine,pe care ii sotam 1-2 linguri ulei.La urma presaram sare si piper.Taiem rosiile feliute iar mozarella cubulete.Batem un un ou cu 100 ml lapte(jumatate pahar). Scoatem tava din cuptor si presaram deasupra putin gris sau pesmet daca avem,va absorbi din lichid.Punem deasupra ardeii sotati,mozarella,feliile de rosii,maslinele taiate feliute si filè-urile de ansoa.Peste toate acestea plimbam oul batut cu lapte si putina sare si piper.


Dam la cuptor din nou,la aceeasi temperatura,inca 30-40 minute.Este de o bunatate greu de descris.E foarte important sa fie servita calduta sau chiar rece.Veti observa diferenta,daca mai ramane.A doua zi e mai buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu ansoa,mozzarella,ardei si rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

florian 1

27.11.2010, 12:22

...ţi-a făcut poftă pizza...
Ceva uşurel şi bun! Ia 5 furci!

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 19:59

Apetisant!*****

Panacris 1

08.04.2017, 18:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Platou taranesc