Quiche cu champignons si kaiser

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2011 | 2819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de ciuperci
  • 150 gr de kaiser
  • 50 gr de cascaval
  • 3 oua
  • 0 lingura de lapte
  • sare si piper
  • cateva rosii cheri
  • nucsoara pudra
  • o foaie de placinta
  • putin unt ptr gatit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu champignons si kaiser:

Se pune foaia in forma apoi se pregateste compozitia,se spala ciupercile se taie marunt si se pun la calit cu caizerul(nu se calesc prea rau)cu putin unt ptr gatit,separat se bat ouale apoi se adauga sare,piper,cascavalul ras,laptele,apoi peste se pun ciupercile si kaizerul,se amesteca toate bine si se pun peste foaia din forma,pe deasupra se pun rosii cheri taiate in jumatati si se presara cascaval ras,se da la cuptor sa se rumeneasca.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu champignons si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Ligia Bxl 1

14.02.2011, 10:56

miuta merci

vdaiana 1

02.11.2012, 20:49

Mi-ai facut pofta!
dar aluatul arata a fi foietaj, nu de placinta.

Ligia Bxl 1

07.11.2012, 21:20

merci,dap nu mai stiam cum se numeste in romaneste,si aici sunt multe feluri de foi,foietaj etc de nu le mai sti pe nume

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu ciuperci si masline