Quiche cu champignons si kaiser

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2011 | 6084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de ciuperci
  • 150 gr de kaiser
  • 50 gr de cascaval
  • 3 oua
  • 0 lingura de lapte
  • sare si piper
  • cateva rosii cheri
  • nucsoara pudra
  • o foaie de placinta
  • putin unt ptr gatit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu champignons si kaiser:

Se pune foaia in forma apoi se pregateste compozitia,se spala ciupercile se taie marunt si se pun la calit cu caizerul(nu se calesc prea rau)cu putin unt ptr gatit,separat se bat ouale apoi se adauga sare,piper,cascavalul ras,laptele,apoi peste se pun ciupercile si kaizerul,se amesteca toate bine si se pun peste foaia din forma,pe deasupra se pun rosii cheri taiate in jumatati si se presara cascaval ras,se da la cuptor sa se rumeneasca.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu champignons si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Ligia Bxl 1

14.02.2011, 10:56

miuta merci

vdaiana 1

02.11.2012, 20:49

Mi-ai facut pofta!
dar aluatul arata a fi foietaj, nu de placinta.

Ligia Bxl 1

07.11.2012, 21:20

merci,dap nu mai stiam cum se numeste in romaneste,si aici sunt multe feluri de foi,foietaj etc de nu le mai sti pe nume

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor