Rață cu cartofi și sfeclă roșie

de elucubratiiculinare in Rata, 2 Oct 2012 | 3219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 copane de rață,
  • 6 cartofi mici,
  • 1 sfeclă roșie,
  • 2 linguri unt,
  • 3 fire de cimbru,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rață cu cartofi și sfeclă roșie:

Copanele de rață se spală bine și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 20-30 minute. Cartofii se spală bine și se pun la fiert în apă rece pentru 15 minute. Sfecla se curăță de coajă (atenție că vă pătați rău - de preferat să folosiți mănuși de plastic) și se pune la fiert pentru 15 minute. Într-o tavă punem copanele și cartofii întregi. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Stropim totul cu unt topit și punem în tavă și cele 3 fire de cimbru proaspăt. Se dă la cuptor pentru 30 minute la 200 grade C.


Servim fierbinte cu rondele de sfeclă roșie. Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rață cu cartofi și sfeclă roșie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

dobrezaira 1

03.10.2012, 14:21

pacat ca ai avut doar doua copane, am fi gustat si noi daca aveai doua...rate. Prea arata bine de tot.

Sim0na 1

03.10.2012, 15:15

De acord cu dobrezaira

Lau 1

03.10.2012, 15:23

fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rata cu varza in vas roman