Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Rata, 14 Iun 2021 | 3033 vizualizari
Pieptul astfel gatit se poate consuma atat cald alaturi de garnitura preferata cat si rece pe post de gustare.
9
Bucataras Suprem
Taguri: pastrama din piept de rata, reteta pastrama, pastrama rata, retete Rata
1
Noi am servit pieptul de rata si rece pe post de pastrama la sandviciuri
de Catalina L 8
de Constelatialeu 9
de Dulciuri cu Georgiana 5
de meosiris 1
dantes 1
Bun!
Rocsi 1
Arata foarte bine! Si eu fac des pastrama in casa, in special din muschiulet de porc!
mirela0911 1
Faina reteta!
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de oanapl 7
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:25
ieri la 09:15
pe 16.03 la 09:59
de vasimur 4
pe 15.03 la 18:34
de laura_n 7
pe 15.03 la 17:42
8 comentarii
de Ksenya 5
7 comentarii
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
vasimur
RODIMUR
veveraz19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4847 puncte
oanapl 7
1550 puncte
mihaelar63 9
1439 puncte
madi_marin 7
1092 puncte
Rocsi 9
749 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!