Racituri moldovenesti

de robert_b in Porc, 3 Dec 2014 | 5406 vizualizari

 

Perfecte pentru masa de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne de porc(urechi;sorici;picioare)
  • 3 foi de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri moldovenesti:

Carnea,se fierbe in apa,impreuna cu un praf de sare,foile de dafin,si piper,pana ce carnea se desprinde de pe os.Se scoate,intr-un bol.

Zeama in care a fiert carne,se strecoara,si se amesteca cu capatana de usturoi curatata,si zdrobita.Carnea,se desprinde de pe os,si se pune in castroane,sau in ce recipiente doriti voi.Se completeaza cu zeama,de la carne.Dupa ce s-au racit in boluri,raciturile se dau la frigider,2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piftie