Gulas de porc cu zacusca si tuica

de CookieMonster in Porc, 31 Mar 2013 | 1047 vizualizari

 

Am plecat de la reteta diveinbucatarie :D

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 400 g cartofi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 cepe medii
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita boia de ardei picant
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ceasca tuica
  • 1 borcan de zacusca
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu zacusca si tuica:

Se testeaza calitatea tuicii :)


1. Ceapa o curatam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei incins impreuna cu putina sare.


2. Adaugam carnea taiata cubulete si lasam se faca in siuc propriu amestecand din cand in cand.


3. Cand sucul a scazut putin adaugam si usturoiul taiat feliute.


4. Dupa evaporarea lichidului adaugam chimenul, zacusca, boia dulce si picanta. Amestecam din cand in cand si completam cu apa.


Se testeaza din nou calitatea tuicii :)


5. Intre timp curatam cartofii si ii taiem cubulete.


6. Cand carnea este apropape facuta adaugam cartofii, tuica si completam cu apa. Lasam pe foc pana cand cartofii sunt facuti.


7. Luam oala de pe foc si presaram putin patrunjel tocat.


La sfarsit testam calitatea tuicii :)


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu zacusca si tuica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

marianascarlat 1

31.03.2013, 19:58

CookieMonster 1

31.03.2013, 20:31

deyutzky hai sa iti dau o portie de tuica, pardon o portie de gulas

CookieMonster 1

31.03.2013, 20:33

diaconita chiar 3 in 1, mancare, bautura si veselie
marianascarlat iti multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu rosii