Gulas de porc cu zacusca si tuica

de CookieMonster in Porc, 31 Mar 2013 | 929 vizualizari

 

Am plecat de la reteta diveinbucatarie :D

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 400 g cartofi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 cepe medii
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita boia de ardei picant
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ceasca tuica
  • 1 borcan de zacusca
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu zacusca si tuica:

Se testeaza calitatea tuicii :)

1. Ceapa o curatam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei incins impreuna cu putina sare.

2. Adaugam carnea taiata cubulete si lasam se faca in siuc propriu amestecand din cand in cand.

3. Cand sucul a scazut putin adaugam si usturoiul taiat feliute.

4. Dupa evaporarea lichidului adaugam chimenul, zacusca, boia dulce si picanta. Amestecam din cand in cand si completam cu apa.

Se testeaza din nou calitatea tuicii :)

5. Intre timp curatam cartofii si ii taiem cubulete.

6. Cand carnea este apropape facuta adaugam cartofii, tuica si completam cu apa. Lasam pe foc pana cand cartofii sunt facuti.

7. Luam oala de pe foc si presaram putin patrunjel tocat.

La sfarsit testam calitatea tuicii :)

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Gulas de porc cu zacusca si tuica-0
Gulas de porc cu zacusca si tuica-1

COMENTARII (18)

marianascarlat

marianascarlat 1

31.03.2013, 19:58

CookieMonster

CookieMonster 1

31.03.2013, 20:31

deyutzky hai sa iti dau o portie de tuica, pardon o portie de gulas

CookieMonster

CookieMonster 1

31.03.2013, 20:33

diaconita chiar 3 in 1, mancare, bautura si veselie
marianascarlat iti multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!