Raffaello cu suc de portocale

de Rocsi in Prajituri, 5 Feb 2011 | 3467 vizualizari

 

Am pornit de la reteta de baza,a mihai ce am facut-o la sarbatori ,dar am schimbat putin ingredientele...si au iesit niste bomboane delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 180 ml suc de portocale
  • coaja rasa de la o portocala
  • 200 gr zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 50 gr ciocolata alba
  • 480 gr lapte praf(ATENTIE:daca laptele praf e de magazin atunci s-ar putea sa va intre mai mult deoarece cam inmoaie..eu am avut din fabrica )
  • 80 gr nuca cocos+ cocos pentru tavalit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello cu suc de portocale:

Stoarcem 2-3 portocale pana obtinem cele 180 ml suc de portocale.


ciocolata alba o dam pe razatoarea cu ochiuri mici.


untul il punem impreuna cu zaharul,intr-o craticioara.


le punem pe foc pana ce zaharul se topeste.


apoi o luam de pe foc si o lasam 5 minute la racorit.


adaugam sucul de portocale si coaja de la o portocala,rasa.


dupa care punem esenta de vanilie,80 gr nuca de cocos si ciocolata alba rasa.


amestecam bine toate aceste ingrediente.


la urma amestecam laptele praf treptat si invartim bine de tot,pentru a nu se forma cocoloase.


lasam sa se raceasca putin,nu foarte tare.


formam bilute si le dam prin nuca de cocos.(puteti sa puneti si alune in mijloc,eu de acesta data am renuntat,le-am facut simple).


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello cu suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mena29 1

07.02.2011, 10:58

Sunt sigura ca sunt delicioase asa ca vreau si eu

Rocsi 1

07.02.2011, 15:07

multumesc mult fetelor cand vii tu ionela e post,asa ca iti fac altceva de post

adry88 1

21.05.2011, 15:23

vreau si eu la cat de bn arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura inteligenta cu mere