Ramyun-supa coreeana

de -Miti- in Supe, 11 Mar 2012 | 5600 vizualizari

 

Incep o serie de retete coreene ,deci revin cu denumirile ciudate. Bucataria coreeana e ptr simturile mele,predomina mancarea iute,dar nu e la fel cu iutele mexican,este usor dulceag.

Supa de astazi se prepara din taitei instanti,nu stiu daca pot posta linkul aici,daca nu haideti la mine pe blog sa vedeti sursa ingredientelor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de shin ramyun - taitei instanti coreeni
  • 1 ceapa verde
  • 1 ou fiert
  • 5 ciuperci
  • alge marine
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ramyun-supa coreeana:


Se curata si se spala ciupercile,apoi se feliaza. Ceapa verde se taie in diagonala,iar oul se taie in jumatate.


Se pune apa la fiert. Noodles-ii se pun intr-un bol adanc si se presara continutul pachetelelor,cel cu aroma si cel cu legume uscate (si adevarate).Se adauga si algele,daca folositi.


Se adauga apa clocotinda si se acopera bolul trei minute.


Se adauga oul,ciupercile feliate si ceapa verde si se serveste fierbinte.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ramyun-supa coreeana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

jolygina 1

12.03.2012, 01:08

mamaieelena 1

12.03.2012, 10:27

buna rau

MihaR 1

25.08.2012, 11:39

Unde se gasesc taitei instant coreeni? Sau sub ce nume se gasesc?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui chinezeasca