Rapsodie cu visine

de ela in Prajituri, 10 Noi 2011 | 11431 vizualizari

 

v-am mai spus ca imi plac la nebunie mixurile pentru prajituri de la DR OETKER....la fel de mult imi place sa le mai adaug cate ceva,sa le fac altfel de fiecare data...sotul meu s-a indragostit de prajitura asta,atata a laudat-o :))

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mix pentru prajitura RAPSODIE CU VISINE de la DR Oetcker
  • 1 pachet biscuiti belvita star cu cacaoa
  • 50 gr unt
  • 1 borcan compot de visine fara samburi de 720ml
  • 200 ml smantana dulce UHT de 32%grasime
  • 200 gr smantana pt frisca de 35%grasime
  • 300 ml apa rece
  • 1 plic intaritor frisca
  • 150 gr iaurt mai gras
  • 1 borcan mic cu gem de visine intregi
  • frisca pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rapsodie cu visine:

Punem biscuitii din cutie si cei de belvita in robotul de bucatarie si ii maruntim.

Punem la scurs visinele din compot.

Punem untul cu 5 linguri din compot intr-un vas,la foc mic si fierbem.Luam vasul de pe foc si amestecam siropul cu biscuitii zdrobiti si omogenizam bine.Punem biscuitii in forma din cutie si nivelam bine.Punem blatul de biscuiti la frigider.

Intr-un bol,punem frisca,smantana si praful de crema din cutie,intaritorul de frisca,apa,si mixam bine.Adaugam iaurtul si mai mixam putin.

Scoatem blatul de la frigider si punem peste el jumatate din crema,peste care punem visine(lasam cateva pentru ornat),apoi punem restul de crema si nivelam bine.Decoram cu visinele ramase.

Punem intr-o craticioara mixul de sos de visine din cutie si amestecam cu 7linguri de suc din compot si lasam pe foc pana se face un sos mai subtire.Cu o lingura punem sosul peste prajitura,ornam dupa gust.Ornam cu frisca,dupa preferinte si dam la rece cateva ore.Servim cu visine din gem si sosul din el.Eu am avut un gem de visine intregi care a avut mai mult lichid.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rapsodie cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

aziz 1

11.11.2011, 10:45

vai ce bunaciuneeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

alinutzika 1

11.11.2011, 14:16

ce bine arata!!!

gaby_gabytza 1

16.11.2011, 15:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de iaurt cu visine si crema de vanilie