Rasol de peste

de ianculubita in Salau, 12 Sep 2013 | 2482 vizualizari

 

Ati mancat vreo data rasol de peste in aceasta varianta?? daca incercati, nu veti regreta!!
Noi vara asa ceva mancam in fiecare saptamana.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de peste alb special pentru rasol (salau de preferinta)
  • 500 g fasole pastai
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 linguri concentrat de legume (optional)
  • 1capatana de usturoi
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de peste:

In 2 vase separat punem la fiert pestele curatat, spalat, impreuna cu rosiile, 1 lingura de concentrat sau 1 lingura de sare. In al doilea vas punem cartofii curatati si spalati, taiati in jumatati, fasolea pastai curatata, spalata si tot la fel cu 1 lingura de concentrat. Dupa ce toate sunt fierte, le scoatem pe un platou, pestele, pastaile si cartofii, le presaram cu sare apoi ne ocupam de mujdei

Intr-un castronel pisam bine usturoiul, frecam cu 2-3 linguri de ulei apoi adaugam rosiile decojite si pasate, condimentam cu sare si piper

Servim rasolul pe farfurie cu mamaliguta bineinteles si mujdei deasupra

Sper ca v-am facut pofta!!

 

TIPS-URI

1

daca va face rau usturoiul,puteti servi cu hrean ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rasol de peste-0
Rasol de peste-1

COMENTARII (14)

laura_n

laura_n 1

12.09.2013, 14:45

asa nu am incercat, dar imi place pestele la nebunie si cred ca mi-ar placea si in varianta asta

Corinuta

Corinuta 1

12.09.2013, 14:52

ce bine arata!

ianculubita

ianculubita 1

13.09.2013, 08:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!