Rasol de peste

de ianculubita in Salau, 12 Sep 2013 | 2686 vizualizari

 

Ati mancat vreo data rasol de peste in aceasta varianta?? daca incercati, nu veti regreta!!
Noi vara asa ceva mancam in fiecare saptamana.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de peste alb special pentru rasol (salau de preferinta)
  • 500 g fasole pastai
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 linguri concentrat de legume (optional)
  • 1capatana de usturoi
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de peste:

In 2 vase separat punem la fiert pestele curatat, spalat, impreuna cu rosiile, 1 lingura de concentrat sau 1 lingura de sare. In al doilea vas punem cartofii curatati si spalati, taiati in jumatati, fasolea pastai curatata, spalata si tot la fel cu 1 lingura de concentrat. Dupa ce toate sunt fierte, le scoatem pe un platou, pestele, pastaile si cartofii, le presaram cu sare apoi ne ocupam de mujdei


Intr-un castronel pisam bine usturoiul, frecam cu 2-3 linguri de ulei apoi adaugam rosiile decojite si pasate, condimentam cu sare si piper


Servim rasolul pe farfurie cu mamaliguta bineinteles si mujdei deasupra


Sper ca v-am facut pofta!!

 

TIPS-URI

1

daca va face rau usturoiul,puteti servi cu hrean ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

laura_n 1

12.09.2013, 14:45

asa nu am incercat, dar imi place pestele la nebunie si cred ca mi-ar placea si in varianta asta

Corinuta 1

12.09.2013, 14:52

ce bine arata!

ianculubita 1

13.09.2013, 08:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol de peste