Rasol de porc cu condimente la tava

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 9 Ian 2015 | 3316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de rasol de porc
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • coriandru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu condimente la tava:

Bucatile de rasol se spala, se dau bine cu sare, piper,coriandru si cimbru apoi se pun intr-o tava, peste se toarna uleiul si o cana de apa. Se introduce tava in cuptorul incins in prealabil si se lasa sa scada apa.Cand rasolul s-a inmuiat este gata.Se poate servi cu orice garnitura.Eu am facut cartofi natur cu usturoi.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu condimente la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Xandrinne 1

10.01.2015, 08:56

dantes 1

10.01.2015, 10:58

Bun!!!

elucubratiiculinare 1

10.01.2015, 17:59

yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vitel si purcel cu hrean