Rasol de porc cu garnitura de cus-cus si salata de sfecla

de simona72 in Porc, 22 Noi 2013 | 4851 vizualizari

 

O mancarica simpla si buna care merge de minune pe frigul care s-a lasat....

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan de porc proaspat(am folosit eu) sau putin afumat
  • sare
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • boabe de coriandru
  • 3-4 catei de usturoi
  • pt garnitura de cus-cus:
  • 1 cana cus-cus
  • 1 legatura patrunjel
  • sare dupa gust
  • 2 cani din zeama in care a fiert ciolanul
  • pt salata:
  • 1 sfecla rosie
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita otet balsamic
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu garnitura de cus-cus si salata de sfecla:

Se pune ciolanul la fiert in apa cat sa treaca peste el. Luam spuma ori de cate ori este nevoie. Adaugam sare, boabele de piper, coriandru si foile de dafin si lasam la foc mic pana ce carnea se desprinde usor de pe os. Zdrobim usturoiul si-l punem la urma. Oprim 2 cani din apa in care a fiert ciolanul, o strecuram si fierbem in ea 1 cana cus-cus. Daca mai este nevoie mai completati cu apa, adaugati sare dupa gust si patrunjelul tocat marunt la urma.


Sfecla se spala bine, se usuca cu servete de bucatarie, se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute.


Se desface din folie, se lasa sa se racoreasca, se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari sau se taie cubulete. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, zahar si otet balsamic.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu garnitura de cus-cus si salata de sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Valclaudia 1

23.11.2013, 08:33

mi-e pofta rau!

Anett 1

23.11.2013, 10:20

buuun buuun!

diaconta 1

25.11.2013, 18:48

Buna de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez cu cus-cus