Rata cu masline

de luminita20_2006 in Rata, 26 Feb 2011 | 7903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe rata
  • 200 gr masline
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • 100 ml vin
  • 200 ml apa
  • sare, piper
  • cimbru foarte putin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rata cu masline:

Se incinge o tigaie se pune un pic de ulei ,apoi dupa ce s-a incins se pune carnea de rata, se prajeste un pic pe o parte, se intorc pe partea cealanla, se pune capacul si se da la foc mic. Cand carnea lasa apa se pune ceapa taiata cubulete si se lasa sa se inabuse


peste 20 min se pune vinul si apa si se lasa sa fiarba. Cand e aproape gata carnea se pun maslinele, cimbru si bulionul. Se lasa sa fiarba pana e gata carnea.


Se serveste cu garnitura de orez, cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

marcela1979 1

27.02.2011, 09:57

ce bun e imi place rata

aziz 1

27.02.2011, 10:09

delicios

luminita20_2006 1

27.02.2011, 13:20

rata e de la tara dar e foaaarte buna , imi place mult reteta asta o facea mamaia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu portocale