Ratatouille la cuptor

de ionela2682 in Mancaruri de post, 9 Iul 2011 | 8795 vizualizari

 

Am fost la piata si cand am vazut sumedenia de legume proaspete nu am rezistat si am cumparat din toate cate putin..cand am ajuns acasa le-am transformat intr-un Ratatouille la cuptor delicios servit cu maioneda de usturoi!

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele sunt in functie de marimea tavii:
  • ardei galben
  • dovlecei
  • rosii
  • ceapa
  • vinete
  • sare si piper
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille la cuptor:

Am fost la piata si cand am vazut sumedenia de legume proaspete nu am rezistat si am cumparat din toate cate putin..cand am ajuns acasa le-am transformat intr-un Ratatouille la cuptor delicios servit cu  maioneda de usturoi!

-legumele se vor taia si se vor aseza in sir indian in tava stropita cu ulei de masline

-se sareaza si pipereaza,se presara cimbru uscat si cativa catei de usturoi( sau pulbere de usturoi uscat),se stropeste cu ulei de masline din abundenta ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pana se patrund bine toate legumele,spre sfarsitul coacerii se va descoperi vasul pentru ca legumele sa capete o culoare frumoasa
-se serveste alaturi de o maioneza din usturoi( usturoi pisat foarte bine frecat cu ulei)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

naomy 1

20.07.2011, 13:24

ador legumele la cuptor,chiar ca merita sa lasi la o parte carnea pt asa ceva

ionela2682 1

20.07.2011, 13:26

Eu ador legumele de orice fel.....iar carnea...o cam evit ...o dau altora!!!

nilgun 1

01.07.2013, 10:50

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciuperci si sos de legume la cuptor