Ratatouille la cuptor

de ionela2682 in Mancaruri de post, 9 Iul 2011 | 6404 vizualizari

 

Am fost la piata si cand am vazut sumedenia de legume proaspete nu am rezistat si am cumparat din toate cate putin..cand am ajuns acasa le-am transformat intr-un Ratatouille la cuptor delicios servit cu maioneda de usturoi!

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele sunt in functie de marimea tavii:
  • ardei galben
  • dovlecei
  • rosii
  • ceapa
  • vinete
  • sare si piper
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille la cuptor:

Am fost la piata si cand am vazut sumedenia de legume proaspete nu am rezistat si am cumparat din toate cate putin..cand am ajuns acasa le-am transformat intr-un Ratatouille la cuptor delicios servit cu maioneda de usturoi!


-legumele se vor taia si se vor aseza in sir indian in tava stropita cu ulei de masline


-se sareaza si pipereaza,se presara cimbru uscat si cativa catei de usturoi( sau pulbere de usturoi uscat),se stropeste cu ulei de masline din abundenta ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pana se patrund bine toate legumele,spre sfarsitul coacerii se va descoperi vasul pentru ca legumele sa capete o culoare frumoasa

-se serveste alaturi de o maioneza din usturoi( usturoi pisat foarte bine frecat cu ulei)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

naomy 1

20.07.2011, 13:24

ador legumele la cuptor,chiar ca merita sa lasi la o parte carnea pt asa ceva

ionela2682 1

20.07.2011, 13:26

Eu ador legumele de orice fel.....iar carnea...o cam evit ...o dau altora!!!

nilgun 1

01.07.2013, 10:50

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf cu masline si fara carne