Ravioli cu ciuperci si afumatura

de oanapl in Paste, 10 Feb 2019 | 2715 vizualizari

 

Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă ...dacă sunteți în criză de timp!

 

INGREDIENTE

  • 250 g ravioli cu umplutură de brânză
  • 70g afumătură
  • 1/2 borcan mic de ciuperci
  • 1 lingură condiment de pui
  • 1/4 ardei gras roșu
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1-2 linguri bulion
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • parmezan / brânză pentru paste (Hochland)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu ciuperci si afumatura:

Taie carnea afumată cubulețe mici și o călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe.
Speli ciupercile și le tai mărunt, le adaugi peste afumătură. Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în tigaie, adaugi sare după gust, apoi torni un pahar de apă, acoperi tigaia cu un capac și lași să fiarbă la foc potrivit, pentru 7-10 minute, până când scade apa.
Adaugi bulionul și amesteci.

Între timp fierbi pastele în apă cu sare respectând indicațiile de pe ambalaj. Scurgi pastele de apă, le adaugi în tigaie și amesteci. Adaugi sare dacă mai este nevoie.
Adaugi parmezan ras / brânză pentru paste și servești.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sparanghel