Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci

de Catalina L in Paste, 26 Noi 2018 | 1530 vizualizari

 

O reteta rapida, repede de facut seara cand veniti de la serviciu. Va trebuiesc ravioli proaspete de casa sau cumparate.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/10/ravioli-proaspete-cu-sos-de-smantana-si.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g ravioli proaspete
  • 1 ceapa salota
  • 30 g de unt
  • 100 ml de smantana lichida
  • 2 linguri mantana grasa
  • 200 g de ciuperci albe de Paris
  • 50 ml de vin alb
  • 1 lingurita de pudra de fond de vitel
  • cimbru uscat
  • sare, piper
  • busuioc proaspat, parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci:

Curatati si taiati ciupercile felii. Sautati-le intr-o tigaie in 15 g de unt timp de 8 minute.


Curatati si tocati marunt ceapa salota.


Prajiti-o in 15 g de unt fara s-o colorati, turnati vinul, adaugati pudra de vitel si lasati sa scada 2-3 minute. Incorporati apoi smantana.


Puneti sare, piper adaugati ciupercile, cimbrul uscat si gatiti la foc mic cateva minute.


Puneti la fiert pastele conform instructiuni de pe pachet. Scurgeti bine.


In fiecare farfurie puneti pastele scurse si deasupra sosul pregatit.


Decorati cu busuioc proaspat (radeti deasupra parmezan daca doriti).


Serviti imediat.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

27.11.2018, 08:32

Foarte bun!

dantes 1

02.12.2018, 08:59

Bun!

Gherca Daniela 1

07.12.2018, 09:52

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftelute, sos si ciuperci