Rechin cu legume la steamer

de lia maria in Peste, 19 Mai 2010 | 5660 vizualizari

 

Daca vreti sa mancati sanatos, folositi aparatul de fiert la aburi, adica steamerul. Pe langa faptul ca se prepara mancarea rapid fara sa stai langa ea, este foarte,foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 telina mica sau o felie din una mare
  • 1 ceapa rosie
  • Un fir de praz
  • 1 lamaie
  • Sare
  •  piper
  • 2 crengute de rozmarin verde
  • ardei iute uscat
  • ulei de struguri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rechin cu legume la steamer:

Curatam si spalam zarzavaturile. Spalam in apa rece, feliile de rechin, le stergem cu servet absorbant si stoarcem toata zeama de la o lamaie, peste ele.



Taiem zarzavaturile, felii, fideluta ori rondele (dupa pofta fiecaruia)si le amestecam bine. In vasul unu al steamer-ului, punem o crenguta de rozmarin, golim amestecul de legume si deasupra lor punem cea de-a doua crenguta de rozmarin.



Asezonam pestele cu sare, piper si ardei iute, proaspat macinat si le punem in vasul doi al steamer-ului, pe care-l fixam deasupra legumelor. Punem capacul, completam recipientul cu apa si programam la 40’.



Golim legumele intr-un bol, asezonam cu sare si ulei de struguri si servim alaturi de rechin.

 

TIPS-URI

1

se poate prepara orice fel de carne si legume la alegere dupa pofta fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rechin cu legume la steamer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Julie 1

21.05.2010, 10:45

Nu am mancat niciodata rechin...Arata foarte bine! Poate o sa cumpar si eu o data- am vazut in Carrefour.

nadina73 1

25.05.2010, 19:59

nici eu nu am mancat rechin dar arata bine,cand mai prinzi unu sa ne chemi

gio 1

05.06.2013, 21:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta pescarului