Relish de gogosari si ardei

de -Miti- in Muraturi, 1 Dec 2011 | 1947 vizualizari

 

Merge de minune cu carnea de porc,am incercat putin inainte de a-l pune la borcan.Puteti schimba cantitatile la otet si zahar,de asemenea se mai pot adauga si alte condimente.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogosari
  • 1 kg ardei
  • 3 cepe albe,mari
  • 250 gr zahar
  • 200 ml otet
  • 1 lingura de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Relish de gogosari si ardei:

Se curata ardeii si gogosarii de seminte. Gogosarii mei au fost putin iuti,perfecti pentru gustul meu.


Se taie ardeii,gogosarii si ceapa in cubulete,asa cum taiem ceapa pentru mancare.


Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc mic,amestecand des.


Daca lichidul nu este destul se mai adauga putina apa ,pana se inmoaie toate legumele.Dureaza cam 20 de minute.


Se pune relishul in borcane sterilizate si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.


A durat cam o ora toata treaba.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Relish de gogosari si ardei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 10:44

buun

-Miti- 1

02.12.2011, 20:49

va multumesc si pupici la toate

Panacris 1

26.01.2012, 18:41

Super combinatie!!! Dar si super borcanele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!