Castraveti murati

de COSTEO in Muraturi, 4 Apr 2013 | 9439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • castraveti
  • telina
  • ardei iuti
  • marar uscat
  • morcov
  • usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati:

Castravetii se spala bine.Telina taiata felii, ardeii iuti se despica in doua, morcovul se curata si se taie rondele, se curata usturoiul.

Se pune pe fundul borcanului marar uscat, rondele de morcov, usturoi si telina si se aseaza unul cate unul castravetii. Pe la jumatatea borcanului mai punem un rand de legume si iar castraveti.

Se pune apa in borcan rece cu sare mare pt muraturi,1 lingura de sare la 1 litru de apa.

Lasam 3 zile apoi pitrocim borcanul si punem apa din el la fiert si cand e clocotita o punem in borcan. Legam borcanul la gura.

Se pune la loc racoros.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 16:43

Ne potrivim Si la mine locul I il ocupa castravetii murati, apoi varza murata, apoi sfecla cu hrean

COSTEO 1

13.04.2013, 19:43

E bine si la mine la fel este clasamentul

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 23:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti in saramura