Castraveti murati

de COSTEO in Muraturi, 4 Apr 2013 | 7395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • castraveti
  • telina
  • ardei iuti
  • marar uscat
  • morcov
  • usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati:

Castravetii se spala bine.Telina taiata felii, ardeii iuti se despica in doua, morcovul se curata si se taie rondele, se curata usturoiul.


Se pune pe fundul borcanului marar uscat, rondele de morcov, usturoi si telina si se aseaza unul cate unul castravetii. Pe la jumatatea borcanului mai punem un rand de legume si iar castraveti.


Se pune apa in borcan rece cu sare mare pt muraturi,1 lingura de sare la 1 litru de apa.


Lasam 3 zile apoi pitrocim borcanul si punem apa din el la fiert si cand e clocotita o punem in borcan. Legam borcanul la gura.


Se pune la loc racoros.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 16:43

Ne potrivim Si la mine locul I il ocupa castravetii murati, apoi varza murata, apoi sfecla cu hrean

COSTEO 1

13.04.2013, 19:43

E bine si la mine la fel este clasamentul

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 23:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati pentru iarna