Reteta de preparare a papanasilor fierti

de Bya Ralu in Dulciuri, 28 Iun 2015 | 1902 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Nu mai mancasem niciodata,sunt super super buni,am luat reteta de la Angelica elena:) http://www.bucataras.ro/retete/papanasi-fierti-49012.html

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza de vaci delaco
  • 1/2-2 linguri zahar green sugar
  • 2 linguri gris
  • 1-2 lingura faina
  • esenta vanilie, esenta rom
  • 1 ou
  • 100 g pesmet+ 40 g unt+ 4 plicuri de green sugar

Pentru decor:

  • smantana
  • dulceata de cirese
  • fulgi de ciocolata alba
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor


Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina.


Se amesteca ingredientele cu un tel.


Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.


Untul se topeste intr-o tigaie, punem pesmetul si zaharul green sugar, amestecam des si lasam la foc maxim 5 minute, nu trebuie sa se arda.


Cu mainiile date prin faina, formam bilute din compozitia de branza, cand apa incepe sa fiarba adaugam pe rand bilutele.


Cand se ridica la suprafata sunt fierti, ii luam cu o paleta si ii dam prin pesmet.


Se servesc cu smantana si dulceata de cirese.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Catalina L 1

30.06.2015, 08:04

buni tare

Bya Ralu 1

30.06.2015, 10:35

roxana_simona 1

01.07.2015, 18:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu Ceva Fin