Reteta de preparare a papanasilor fierti

de Bya Ralu in Dulciuri, 28 Iun 2015 | 3996 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Nu mai mancasem niciodata,sunt super super buni,am luat reteta de la Angelica elena:) http://www.bucataras.ro/retete/papanasi-fierti-49012.html

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza de vaci delaco
  • 1/2-2 linguri zahar green sugar
  • 2 linguri gris
  • 1-2 lingura faina
  • esenta vanilie, esenta rom
  • 1 ou
  • 100 g pesmet+ 40 g unt+ 4 plicuri de green sugar

Pentru decor:

  • smantana
  • dulceata de cirese
  • fulgi de ciocolata alba
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina.

Se amesteca ingredientele cu un tel.

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.

Untul se topeste intr-o tigaie, punem pesmetul si zaharul green sugar, amestecam des si lasam la foc maxim 5 minute, nu trebuie sa se arda.

Cu mainiile date prin faina, formam bilute din compozitia de branza, cand apa incepe sa fiarba adaugam pe rand bilutele.

Cand se ridica la suprafata sunt fierti, ii luam cu o paleta si ii dam prin pesmet.

Se servesc cu smantana si dulceata de cirese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu sos de capsuni