Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de Valclaudia in Dulciuri, 16 Noi 2014 | 1702 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr. branza dulce de vaci
  • 8 linguri faina alba
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri zahar tos
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 lingurita rasa bicarbonat
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit, cca 300ml
  • smantana dulce si dulceata pentru servire
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor


Amestecam branza de vaci cu zaharul si ouale.


Adaugam zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de sare,grisul, faina.


Amestecam sa obtinem un aluat destul de ferm, pe care il vom lasa cca 10 minute deoparte.


Rupem bucatele din aluat, formam cate o sfera pe care o aplatizam pe masa de lucru, decupam mijlocul cu un paharel.


La fel procedam cu tot aluatul.


Punem uleiul la incins, prajim papanasii pe ambele parti pana se rumenesc frumos.


Ii scoatem pe hartie absorbanta de bucatarie sa scapam de uleiul in exces.


Servim papanasii cu smantana dulce si dulceata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

deyutzky 1

16.11.2014, 11:42

deliciosi

Corinuta 1

16.11.2014, 13:19

ii ador!

claudiaO 1

17.11.2014, 08:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor deliciosi