Reteta de preparare a papanasilor prajiti in ulei

de Teona in Dulciuri, 24 Mai 2012 | 9280 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Papanasi deliciosi

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 300 g branza proaspata de vaci
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura gris
  • 1 ou intreg
  • 160 g faina
  • smantana
  • ulei
  • dulceata acrisoara
  • inghetata de vanilie
  • 1/2 lingurita bicarbonat sau praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti in ulei:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza se mixeaza cu zaharul si oul, pana devine cremoasa.Se adauga faina, jumatate de plic praf de copt sau bicarbonat ( 1/2 lingurita ), grisul si un praf de sare, se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca 20 minute, acoperit cu un prosop.

Dupa ce compozitia a crescut putin in volum, modelam papanasii cu mainile date prin faina. Dupa ce sunt gata modelati, ii prajim in baie de ulei bine incins. Se vor intoarce o singura data!

Dupa ce sunt gata , se scot pe un servetel absorbant, se presara cu zahar praf , si se servesc asortati cu dulceata acrisoara, smantana proaspata si cate un glob de inghetata de vanilie.

Contrastul rece - cald ofera o senzatie deosebita.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti in ulei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Geanina87 1

24.05.2012, 16:49

buni tare

MotanLaOale 1

24.05.2012, 19:33

Ina 1

24.05.2012, 19:34

preferatii mei si-ai lui Mutulica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Macarons cu ganache de zmeura

pe 22.09 la 18:55

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

pe 22.09 la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

pe 22.09 la 11:05

Ciorba de varza cu afumatura

pe 22.09 la 09:47

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Macarons cu ganache de zmeura

pe 22.09 la 18:55

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

pe 22.09 la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

pe 22.09 la 11:05

Ciorba de varza cu afumatura

pe 22.09 la 09:47

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

RETETA RECOMANDATA
Caramel Cheesecake ~nr. 200~