Reteta germana: Mar in foietaj

de Bucataras in Dulciuri, 29 Sep 2014 | 1368 vizualizari

 

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis, DeKassa si Casa de Vinuri Alese. In septembrie, Restaurantul partener al proiectului este Beraria Bierhaus67

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • Aluat foietaj
  • 1 ou
  • faina Arpis 000
  • scortisoara
  • sos caramel
  • inghetata pentru servit
     
    Ingrediente sos caramel
  • Zahar
  • Unt
  • Smantana lichida
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta germana: Mar in foietaj:

Vezi aici cum se prepara aluatul: http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-65306.html


Preparare mar in aluat


Se intinde aluatul foietaj sub forma unei foi subtiri si se taie fisii inguste (1 cm).


Se decojeste marul si se inveleste intr-o fasie de aluat.


Se unge cu albus batut spuma cu scortisoara si se introduce la cuptor la 75 grade pentru 25 de minute.


Prepare sos caramel


Zaharul se caramelizeaza cu unt. Se adauga smantana lichida dupa ce

s-a lichefiat.


Mod de servire


Se serveste cald, cu inghetata de vanilie.


Partenerul principal


Partenerul principal al programului de educatie culinara ”50 de saptamani in bucatariile lumii” este brandul premium Arpis, lansat in 1992. Portofoliul de produse Arpis contine faina de malai, faina din grau, gris, otet balsamic, ulei de porumb, ulei de masline etc.


Sponsor: Gama de articole, marca DeKassa, destinata prepararii si servirii mesei cuprinde vase pentru gatit, cutite, tacamuri, vase si vesela din portelan si ceramica si multe alte accesorii importante in bucataria moderna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta germana: Mar in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

lucy2002 1

30.09.2014, 23:30

Si eu am facut

babi5 1

06.10.2014, 13:31

Xandrinne 1

18.12.2015, 18:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08