Reteta ptr imunitate

de Panacris in Vegan / Raw vegan, 27 Oct 2012 | 11470 vizualizari

 

Un preparat foarte, foarte sanatos!

 

INGREDIENTE

  • pasta de catina 100 g,
  • tinctura de propolis 1 sticluta,
  • tinctura de echinaceea,
  • polen 100 g,
  • miere de salcam cat sa se umple o stilca de 800 ml.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta ptr imunitate:

Intr-o sticla curata si sterilizata, se pune tinctura de propolis, tinctura de echinaceea, polenul si se agita bine. Apoi se pune mierea pana se umple sticla, apoi se amesteca energic si se pune la macerat, la rece ( la frigider!) timp de 4-7 zile, timp in vcare se aguta de doua ori/zi. Se pastreaza in continuare la frigider si se consuma, in fiecare zi, dimineata pe stomacul, cate o lingurita.

Este un energizant foarte bun, dar si un intaritor al imunitatii. Cand este pe terminate, se poate prepara inca unul si tot asa, pana la primavara;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta ptr imunitate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

iry-gabriela 1

28.10.2012, 10:07

interesant!

adry88 1

28.10.2012, 10:20

foarte interesant

adnia 1

06.01.2013, 10:20

am salvat reteta si o sa fac si eu! pasta de catina cu miere e deja preparata, mai ramane sa-i adaug echinacea si propolis

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ulei de masline aromat