Reteta ptr imunitate

de Panacris in Vegan / Raw vegan, 27 Oct 2012 | 8640 vizualizari

 

Un preparat foarte, foarte sanatos!

 

INGREDIENTE

  • pasta de catina 100 g,
  • tinctura de propolis 1 sticluta,
  • tinctura de echinaceea,
  • polen 100 g,
  • miere de salcam cat sa se umple o stilca de 800 ml.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta ptr imunitate:

Intr-o sticla curata si sterilizata, se pune tinctura de propolis, tinctura de echinaceea, polenul si se agita bine. Apoi se pune mierea pana se umple sticla, apoi se amesteca energic si se pune la macerat, la rece ( la frigider!) timp de 4-7 zile, timp in vcare se aguta de doua ori/zi. Se pastreaza in continuare la frigider si se consuma, in fiecare zi, dimineata pe stomacul, cate o lingurita.


Este un energizant foarte bun, dar si un intaritor al imunitatii. Cand este pe terminate, se poate prepara inca unul si tot asa, pana la primavara;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta ptr imunitate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

iri_iri 1

28.10.2012, 10:07

interesant!

adry88 1

28.10.2012, 10:20

foarte interesant

adnia 1

06.01.2013, 10:20

am salvat reteta si o sa fac si eu! pasta de catina cu miere e deja preparata, mai ramane sa-i adaug echinacea si propolis

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu sos de capsuni (vegan)