Reteta ptr imunitate

de Panacris in Vegan / Raw vegan, 27 Oct 2012 | 7875 vizualizari

 

Un preparat foarte, foarte sanatos!

 

INGREDIENTE

  • pasta de catina 100 g,
  • tinctura de propolis 1 sticluta,
  • tinctura de echinaceea,
  • polen 100 g,
  • miere de salcam cat sa se umple o stilca de 800 ml.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta ptr imunitate:

Intr-o sticla curata si sterilizata, se pune tinctura de propolis, tinctura de echinaceea, polenul si se agita bine. Apoi se pune mierea pana se umple sticla, apoi se amesteca energic si se pune la macerat, la rece ( la frigider!) timp de 4-7 zile, timp in vcare se aguta de doua ori/zi. Se pastreaza in continuare la frigider si se consuma, in fiecare zi, dimineata pe stomacul, cate o lingurita.

Este un energizant foarte bun, dar si un intaritor al imunitatii. Cand este pe terminate, se poate prepara inca unul si tot asa, pana la primavara;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta ptr imunitate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

iri_iri 1

28.10.2012, 10:07

interesant!

adry88 1

28.10.2012, 10:20

foarte interesant

adnia 1

06.01.2013, 10:20

am salvat reteta si o sa fac si eu! pasta de catina cu miere e deja preparata, mai ramane sa-i adaug echinacea si propolis

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L