Ridiche neagra cu sos de maioneza si iaurt

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2014 | 3569 vizualizari

 

Mi-am cumparat doua ridichi negre cu gandul de a le manca simple, cu sare. In ultimul moment mi-am adus aminte de maioneza primita de la Univer si am ales sa fac o salata racoritoare , cu maioneza si iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 2 ridichi negre
  • 2 morcovi ( eu am avut mai mici, din gradina proprie )
  • 5-6 linguri cu maioneza Univer
  • 3-4 linguri cu iaurt ( nu foarte gras )
  • sare
  • piper
  • marar verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ridiche neagra cu sos de maioneza si iaurt:

Curatam ridichile si morcovii si le tocam marunt ( eu le-am maruntit in robot ). Fiind tocate si nu date prin razatoare, radacinoasele nu-si vor lasa zeama si deci nu avem ce scurge. Mai mult, aspectul vizual e mai placut decat la salata din legume date prin razatoare.


Intr-un bol amestecam bucatile de morcov si ridiche cu 5-6 linguri de maioneza Univer ( sau mai mult, in functie de cat de mari sunt ridichile ) si 3-4 linguri de iaurt ( nu foarte gras).


Condimentam cu marar tocat, sare si piper, omogenizand totul cu o lingura de lemn.


Lasam la rece 20 minute si servim pe felii de paine prajita.

 

TIPS-URI

1

O portie de salata inseamna doua boluri obisnuite de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ridiche neagra cu sos de maioneza si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Dana Cristea - pusikmea 1

13.01.2014, 11:34

cred ca-i foarte buna, merg pe mana ta, ca si cu slata de fasole verde pe care o fac tot timpul, asa ca la favorite si cu salata asta

Ina 1

13.01.2014, 15:42

Baaai, mai usor cu mana mea, ca sunteti grele dupa sarbatori ))
In alta ordine de idei, va va placea cu siguranta!
Dana, ma bucur sa aud ca salata mea de fasole verde a ramas printre favorite in bucataria ta

laura_n 1

13.01.2014, 20:00

biig like! trece-o pe lista! )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Croissante pentru dimineata