Risotto cu capsuni

de BuburuzaBubu in Dulciuri, 5 Apr 2012 | 1209 vizualizari

 

Delicios!!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri unt
  • 1 litru lapte fierbinte
  • 40 gr zahar + 1 plic zahar vanilat
  • 250 gr risotto
  • 100ml vin alb
  • 250 gr capsuni
  • 1 lingura fulgi de ciocolata
  • 1 lingura fistic maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu capsuni:

Topim untul si zaharul intr-o cratita,adaugam orezul si calim pentru 1 min amestecand continu.Stingem cu vin si amestecam usor pana cand acesta se evapora


Laptele se adauga putin cate putin amestecand continuu. Lasam orezul sa fiarba 25 de min la foc mic,din cand in cand amestecam.Dupa ce s-a fiert il lasam la racit.


Punem Risotto in farfurii si decoram cu capsuni,fulgii de ciocolata si fistic.


Aveti grija,este periculos de bun !!!Portia are 360 Kcal.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

05.04.2012, 23:39

ela 1

05.04.2012, 23:40

wow,ce bunatate

Angelina_Elena 1

07.06.2012, 21:21

foarte,foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec alb-negru