Rondele din foietaj cu carnati

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2013 | 3942 vizualizari

 

Un aperitiv cald simplu si foarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj (dreptunghiular)
  • 200 g carnati
  • 3/4 felii cascaval
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele din foietaj cu carnati:

Eu am folosit foietaj proaspat,se scoate din frigider si se lasa la temperatura camerei cateva minute,dupa care il intindem.

Scoatem carnea din carnati(sau mai bine zis din mat :) )si amestecam.

Punem peste foietaj.Deasupra punem cascavalul.

Rulam foietajul.

Taiem rulada cam de 2 cm,ne ies mai multe rondele.

Luam o tava de cuptor,acoperim cu foaie de cuptor si asezam rondelele cu partea taiata in sus.

Ungem cu galbenusul de ou.

Se da la cuptor 20/30 minute la 200°

Foarte gustoase.

TIPS-URI

1

nu am folosit alte condimente,fiind carne de carnati destul de condimentata

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele din foietaj cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Trandafiri cu sunca