Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 578 vizualizari

 

Am facut greseala de a nu gusta vinetele...una dintre ele era amara! Le-am reparat cu "branzica si smantana "de la Delaco!

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 1 ceapa mica
  • 1 galbenus de ou
  • 150 ml ulei de masline
  • sare
  • 1 cutie "branzica si smantana "ceva fin Delaco
  • cateva rosii potrivita ca marime
  • patrunjel verde pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco:

Vnetele se coc pe plita,se curata de coaja, se toaca si se lasa la racit


Intre timp,toci ceapa marunt si prepari maioneza din galbenusul de ou , uleiul de masline si un praf de sare


Tai rosiile transversal si le decupezi sub forma de cosulete


Cand s-au racit vinetele, le amesteci incet cu maioneza


Adaugi branzica cu smantana,cu grija,sa nu se taie


Potrivesti de sare


Pui cate 2-3 lingurite din compozitie in fiecare rosie si decorezi cu patrunjel si cubulete de rosii


Servesti cu paine prajita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Valclaudia 1

05.09.2013, 22:14

Geanina87 1

06.09.2013, 09:10

Aurelia 07_07 1

07.09.2013, 11:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu cascaval