Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 1316 vizualizari

 

Am facut greseala de a nu gusta vinetele...una dintre ele era amara! Le-am reparat cu "branzica si smantana "de la Delaco!

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 1 ceapa mica
  • 1 galbenus de ou
  • 150 ml ulei de masline
  • sare
  • 1 cutie "branzica si smantana "ceva fin Delaco
  • cateva rosii potrivita ca marime
  • patrunjel verde pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco:

Vnetele se coc pe plita,se curata de coaja, se toaca si se lasa la racit


Intre timp,toci ceapa marunt si prepari maioneza din galbenusul de ou , uleiul de masline si un praf de sare


Tai rosiile transversal si le decupezi sub forma de cosulete


Cand s-au racit vinetele, le amesteci incet cu maioneza


Adaugi branzica cu smantana,cu grija,sa nu se taie


Potrivesti de sare


Pui cate 2-3 lingurite din compozitie in fiecare rosie si decorezi cu patrunjel si cubulete de rosii


Servesti cu paine prajita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Valclaudia 1

05.09.2013, 22:14

Geanina87 1

06.09.2013, 09:10

Aurelia 07_07 1

07.09.2013, 11:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole boabe
  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cașcaval