Garlic Brunch

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2010 | 2641 vizualizari

 

Brunch-ul este o mica masa intre mic dejun(breakfast) si pranz(lunch)intrucat timpul ne preseaza si trebuie totusi sa ne hranim a aparut acest brunch care trebuie sa fie rapid si satios in acelasi timp.Eu am ales un Garlic brunch, adica cu usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 2 oua
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 felie branza tare
  • 1 felie cascaval sau puteti folosi 1 bucata de parmezan
  • condiment Kotanyi cu ciuperci si verdeata
  • putin unt
  • 1 rosie
  • 4 buchetele de brocoli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garlic Brunch:

Punem repede o craticioara cu apa la fiert si deasupra un capac sita pe care asezam cele 4 buchetele de brocolli si le acoperim cu un alt capac de sticla mai bombat sa aiba loc aburul.Intre timp spargem 2 oua intr-un castron si le batem cu telul sau fruculita repde si amestecam cu branza si cascavalul rase. Radem si 2 graunti de usturoi pe razatoarea mica.Dam cele 4 felii de paine prin acest amestec de ou cu brazna si usturoi si dupa aceea le presaram cu amestecul de ciuperci si verdeata de la Kotanyi.Apoi pregatim o tigaie cu 4 linguri de unt.Cand s-a incins bine punem cele 4 felii sa se rumeneasca. Le scoatem si le asezam pe un prosop de hartie de bucatarie absorbanta.Apoi le asezam peo farfurie alba si deasupra fiecarei felii de paine prajite asezam o rondea de rosie si peste ea un buchetel de brocolli sotat la aburi.Deasupra radem parmezan sau cascaval.Serviti va rog

 

COMENTARII (8)

Bunica

Bunica 1

12.03.2010, 14:08

Frumos, usor si bun!

lili

lili 1

06.03.2013, 08:13

minunate si bune!!!

epurasha2bb

epurasha2bb 1

20.03.2013, 21:27

multumesc! ehe asta e de la inceputurile mele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!