Garlic Brunch

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2010 | 2778 vizualizari

 

Brunch-ul este o mica masa intre mic dejun(breakfast) si pranz(lunch)intrucat timpul ne preseaza si trebuie totusi sa ne hranim a aparut acest brunch care trebuie sa fie rapid si satios in acelasi timp.Eu am ales un Garlic brunch, adica cu usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 2 oua
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 felie branza tare
  • 1 felie cascaval sau puteti folosi 1 bucata de parmezan
  • condiment Kotanyi cu ciuperci si verdeata
  • putin unt
  • 1 rosie
  • 4 buchetele de brocoli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garlic Brunch:

Punem repede o craticioara cu apa la fiert si deasupra un capac sita pe care asezam cele 4 buchetele de brocolli si le acoperim cu un alt capac de sticla mai bombat sa aiba loc aburul.Intre timp spargem 2 oua intr-un castron si le batem cu telul sau fruculita repde si amestecam cu branza si cascavalul rase. Radem si 2 graunti de usturoi pe razatoarea mica.Dam cele 4 felii de paine prin acest amestec de ou cu brazna si usturoi si dupa aceea le presaram cu amestecul de ciuperci si verdeata de la Kotanyi.Apoi pregatim o tigaie cu 4 linguri de unt.Cand s-a incins bine punem cele 4 felii sa se rumeneasca. Le scoatem si le asezam pe un prosop de hartie de bucatarie absorbanta.Apoi le asezam peo farfurie alba si deasupra fiecarei felii de paine prajite asezam o rondea de rosie si peste ea un buchetel de brocolli sotat la aburi.Deasupra radem parmezan sau cascaval.Serviti va rog

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Garlic Brunch" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bunica 1

12.03.2010, 14:08

Frumos, usor si bun!

lili 1

06.03.2013, 08:13

minunate si bune!!!

epurasha2bb 1

20.03.2013, 21:27

multumesc! ehe asta e de la inceputurile mele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta(ca la mama acasa)