Garlic Brunch

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2010 | 3711 vizualizari

 

Brunch-ul este o mica masa intre mic dejun(breakfast) si pranz(lunch)intrucat timpul ne preseaza si trebuie totusi sa ne hranim a aparut acest brunch care trebuie sa fie rapid si satios in acelasi timp.Eu am ales un Garlic brunch, adica cu usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 2 oua
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 felie branza tare
  • 1 felie cascaval sau puteti folosi 1 bucata de parmezan
  • condiment Kotanyi cu ciuperci si verdeata
  • putin unt
  • 1 rosie
  • 4 buchetele de brocoli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garlic Brunch:

Punem repede o craticioara cu apa la fiert si deasupra un capac sita pe care asezam cele 4 buchetele de brocolli si le acoperim cu un alt capac de sticla mai bombat sa aiba loc aburul.Intre timp spargem 2 oua intr-un castron si le batem cu telul sau fruculita repde si amestecam cu branza si cascavalul rase. Radem si 2 graunti de usturoi pe razatoarea mica.Dam cele 4 felii de paine prin acest amestec de ou cu brazna si usturoi si dupa aceea le presaram cu amestecul de ciuperci si verdeata de la Kotanyi.Apoi pregatim o tigaie cu 4 linguri de unt.Cand s-a incins bine punem cele 4 felii sa se rumeneasca. Le scoatem si le asezam pe un prosop de hartie de bucatarie absorbanta.Apoi le asezam peo farfurie alba si deasupra fiecarei felii de paine prajite asezam o rondea de rosie si peste ea un buchetel de brocolli sotat la aburi.Deasupra radem parmezan sau cascaval.Serviti va rog

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Garlic Brunch" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bunica 1

12.03.2010, 14:08

Frumos, usor si bun!

lili 1

06.03.2013, 08:13

minunate si bune!!!

epurasha2bb 1

20.03.2013, 21:27

multumesc! ehe asta e de la inceputurile mele!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor