Garlic Brunch

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2010 | 2655 vizualizari

 

Brunch-ul este o mica masa intre mic dejun(breakfast) si pranz(lunch)intrucat timpul ne preseaza si trebuie totusi sa ne hranim a aparut acest brunch care trebuie sa fie rapid si satios in acelasi timp.Eu am ales un Garlic brunch, adica cu usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 2 oua
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 felie branza tare
  • 1 felie cascaval sau puteti folosi 1 bucata de parmezan
  • condiment Kotanyi cu ciuperci si verdeata
  • putin unt
  • 1 rosie
  • 4 buchetele de brocoli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garlic Brunch:

Punem repede o craticioara cu apa la fiert si deasupra un capac sita pe care asezam cele 4 buchetele de brocolli si le acoperim cu un alt capac de sticla mai bombat sa aiba loc aburul.Intre timp spargem 2 oua intr-un castron si le batem cu telul sau fruculita repde si amestecam cu branza si cascavalul rase. Radem si 2 graunti de usturoi pe razatoarea mica.Dam cele 4 felii de paine prin acest amestec de ou cu brazna si usturoi si dupa aceea le presaram cu amestecul de ciuperci si verdeata de la Kotanyi.Apoi pregatim o tigaie cu 4 linguri de unt.Cand s-a incins bine punem cele 4 felii sa se rumeneasca. Le scoatem si le asezam pe un prosop de hartie de bucatarie absorbanta.Apoi le asezam peo farfurie alba si deasupra fiecarei felii de paine prajite asezam o rondea de rosie si peste ea un buchetel de brocolli sotat la aburi.Deasupra radem parmezan sau cascaval.Serviti va rog

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Garlic Brunch" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Bunica 1

12.03.2010, 14:08

Frumos, usor si bun!

lili 1

06.03.2013, 08:13

minunate si bune!!!

epurasha2bb 1

20.03.2013, 21:27

multumesc! ehe asta e de la inceputurile mele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!