Rosii deshidratate la soare

de -Miti- in Conserve, 27 Iul 2012 | 2004 vizualizari

 

Soarele bate toata ziua pe balconul meu si mereu profit ptr a usca unele si altele

 

INGREDIENTE

  • rosii de gradina,de preferat cele lunguiete si micute
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii deshidratate la soare:

Rosiile se spala,se lasa sa se usuce sau se sterg de apa.


Se vor taia in patru si se vor aseza pe o tava de metal.


Tava se aseaza la soare,eventual se poate aseza niste tifon deasupra.


Se tine 3-4 sau pana cand feliile de rosii s-au uscat. Depinde cat de groase au fost feliile. Din cand in cand se vor intoarce.


Nu trebuie sa fie foarte uscate,mai degraba gumate. Se pot pastra in ulei de floarea soarelui,vegetal sau ca atare la congelator.


Se folosesc la antipasto,salate,pizza,paine,feluri de mancare cu paste,etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii deshidratate la soare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

28.07.2012, 15:27

sigur fac si eu

laura_n 1

01.08.2012, 22:35

senzationale sunt,le ador

mihaelar63 1

02.09.2012, 23:34

Place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta cu oua fierte si rosii deshidratate in ulei