Rosii si ardei umpluti cu branza

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 4877 vizualizari

 

Un aperitiv usor de preparat si deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 2 rosii
  • 1 ardei rosu mare
  • 200 g branza dulce
  • 150 g telemea de vaca
  • 2 linguri de smantana
  • Piper proaspat macinat
  • ½ lingurita busuioc

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii si ardei umpluti cu branza:

Se scoate interiorul rosiilor cu o lingurita (cu atentie sa nu se fisureze rosia), se sareaza putin interiorul si se pun la scurs. Ardeiul se spala, se taie in patru, se curata de seminte si se sareaza putin. Se rade telemeaua de vaca si se pune intr-un bol. Se adauga branza dulce, smantana, busuiocul si piperul proaspat macinat. Se omogenizeaza compozitia si se umple cu ea rosiile si ardeii. Se orneaza cu cateva feliute de masline si se servesc ca aperitiv.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii si ardei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

marcela1979 1

28.02.2011, 00:54

vreau si eu un ardei sau o rosie ca sunt tare bune

MotanLaOale 1

28.02.2011, 12:16

bun bun

mirela0911 1

01.03.2011, 20:33

ce-mi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Platou rece aperitiv