Sufleu de cartofi si carne de pui

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2013 | 9939 vizualizari

 

Prea multe nu va zic, doar ca este o masa simpla si delicioasa. Cu ingrediente putine si pe placul tuturor. Sa va fie de bine!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi mai marisori
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • alb
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr branza
  • pt decor:un praf de boia afumata
  • pt uns tava:unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi si carne de pui:

Cartofii se spala bine si se pun cu apa la fiert cu tot cu coaja. Pieptul de pui se spala, se usuca cu prosop de bucatarie, se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in 2 linguri ulei de masline.


Cartofii fierti (dar sa nu fie zdrobiti) se curata de coaja si se taie cubulete. Ouale se bat spuma cu un praf de sare pana devin o spuma galbuie. In jumatatea de spuma de ou adaugam branza si cascavalul dat pe razatoare, cartofii si pieptul de pui si amestecam usor ingredientele. Adaugam si restul de oua, amestecam f usor de data aceasta si rasturnam compozitia intr-o forma de iena unsa cu unt.


Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 40 minute. Cand este calduta pudrati putina boia de ardei afumata pt aspect si aroma.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

o puteti inbunatatii dupa bunul plac, cu ceapa verde, frunze de patrunjel...

2

serviti cu o salata de cruditati alaturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

merisor 1

10.08.2013, 20:30

Ce bun!

diaconta 1

10.08.2013, 21:20

Buuuun

roxana_simona 1

10.08.2013, 22:06

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman