Sufleu de cartofi si carne de pui

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2013 | 14437 vizualizari

 

Prea multe nu va zic, doar ca este o masa simpla si delicioasa. Cu ingrediente putine si pe placul tuturor. Sa va fie de bine!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi mai marisori
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • alb
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr branza
  • pt decor:un praf de boia afumata
  • pt uns tava:unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi si carne de pui:

Cartofii se spala bine si se pun cu apa la fiert cu tot cu coaja. Pieptul de pui se spala, se usuca cu prosop de bucatarie, se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in 2 linguri ulei de masline.

Cartofii fierti (dar sa nu fie zdrobiti) se curata de coaja si se taie cubulete. Ouale se bat spuma cu un praf de sare pana devin o spuma galbuie. In jumatatea de spuma de ou adaugam branza si cascavalul dat pe razatoare, cartofii si pieptul de pui si amestecam usor ingredientele. Adaugam si restul de  oua, amestecam f usor de data aceasta si rasturnam compozitia intr-o forma de iena unsa cu unt.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 40 minute. Cand este calduta pudrati putina boia de ardei afumata pt aspect si aroma.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

o puteti inbunatatii dupa bunul plac, cu ceapa verde, frunze de patrunjel...

2

serviti cu o salata de cruditati alaturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (20)

Merisor 1

10.08.2013, 20:30

Ce bun!

diaconta 1

10.08.2013, 21:20

Buuuun

roxana_simona 1

10.08.2013, 22:06

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Souffle de branza cu porumb - reteta nr.200