Rosii surpriza, in vas de lut

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2011 | 4071 vizualizari

 

Un meniu rapid, usor si super delicios !

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii medii
  • 2 oua
  • 4 felii subtiri sunca afumata
  • Cateva Frunze de busuioc verde
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita unt
  • 200g ciuperci
  • 1 lingurita sos de soia
  • Sare
  • Piper

   

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii surpriza, in vas de lut:

Spalam rosiile, le taiem un capacel si cu o lingurita, scoatem miezul, apoi le punem pe un servet absorbant cu scobitura in jos. Ciupercile le spalam si le taiem in doua sau in patru depinde cat sant de mari. Frunzele de busuioc le spalam si le tocam marunt, apoi le punem intr-un bol mic. Adaugam uleiul, sare si piper si le omogenizam bine.

Cu acest amestec, ungem foarte bine rosiile in interior, apoi punem in fiecare rosie cate doua felii de sunca(vezi foto) si spargem in fiecare cate un ou.

Luam un vas mic de lut, asezam cele doua rosii si de jur imprejur presaram ciupercile. In fiecare rosie, peste ou, adaugam putin unt si dam vasul la cuptor, pentru 30’. Sant gata cand ouale sant coapte .

Cand sant gata, adaugam sosul de soia peste ciuperci , lasam prêt de cateva minutele si servim rosiile surpriza, chiar din vasul de lut.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii surpriza, in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

RuxyRux 1

26.07.2011, 12:15

Minunat

liana_geicu 1

06.08.2011, 21:25

Chiar ieri am mancat de la o colega; maine fac si eu!

mihaelar63 1

03.10.2011, 17:45

Adevarata surpriza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj