Rosii umplute cu Ciuperci Champignons

de Alina26 in Mancaruri de post, 29 Apr 2013 | 3811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 rosii potrivite
  • 9 ciuperci champignons
  • 3 cepe mari
  • 2 catei de usturoi
  • 9 linguri de pesmet
  • 5 fire de patrunjel verde
  • 5 frunze de busuioc
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu Ciuperci Champignons:

Pregatim umplutura:curatati ciupercile si le taiati felii subtiri.Puneti o tigaie la incins cu ulei de masline si puneti ciupercile.Cand sunt gata le scoateti si in aceiasi tigaie caliti ceapa si usturoiul tocat marunt.Cand s-a inmuiat putin ceapa,adaugati ciupercile,patrunjelul si busuiocul tocat,pesmetul,sare,piper si mestecati.Luati de pe foc.

Incalziti cuptorul la 200°.Spalatii rosiile,taiati un capacel si scoateti cu o lingurita tot miezul.Sarati si piperati interiorul rosiilor si le umpleti.Ungeti o tava cu putin ulei si asezati rosiile.

Eu am dat prin blander miezul de rosii si l-am pus in tava cu rosii (in loc de apa).

Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute pana devin rumene.

Pofta buna!!!!!!

TIPS-URI

1

Puteti pune 2 linguri de busuioc uscat,daca nu aveti proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu Ciuperci Champignons" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute de post