Rosii umplute cu conopida-post

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 6659 vizualizari

 

delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • maioneza de post
  • 3-4 catei de usturoi
  • 10-12 rosii mijloci nu foarte mari
  • ceapa verde pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu conopida-post:

Se fierbe conopida cu putina sare(eu o fierb pe aburi) apoi se lasa la racit,dupa care se toaca bine apoi se amesteca cu maioneza si usturoiul pisat ,si putina sare


Rosiile se spala si se taie capacelu de sus ,iar mijlocu se cobeste cu o lingurita ,apoi se intorc cu partea taiata in jos sa se scurga de suc


Se umplu rosiile cu conopida si se pune capacelu de rosie taiat se decoreaza cu frunzulite de ceapa verde


Se serveste ca aperitiv sau chiar ca si garnitura


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu conopida-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

nadina73 1

11.03.2010, 15:56

multumesc mult ,felicitari si voua

danis 1

06.04.2010, 21:52

ce bine arata,,,,,,,,,,,,,,,,,grozave felicitari nota 11

jolygina 1

01.08.2010, 00:58

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tapas cu sardine file si rucola