Rosii umplute cu ficatei

de Roda in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2009 | 1881 vizualizari

 

Poate fi un aperitiv gustos sau un fel de mancare de sine statatoare.

 

INGREDIENTE

  • 12 rosii potrivit de mari,
  • 250g.ficatei de pasare,
  • 1ou,
  • 3 felii franzela,
  • 1 ceapa,
  • 1 lingura de unt,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 linguri de smantana;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu ficatei:

1.Se spala rosiile ,se taie cate un capacel si se scobesc cu o lingurita ,astfel incat sa ramana o pulpa de 1 cm.


2.Se prepara umplutura:se spala ficateii,se dau prin faina si se prajesc in ulei,pe ambele parti,cca.2-3 minute.Apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu feliile de franzela inmuiate in lapte ,stoarse bine si cu ceapa .Se adauga galbenusul si albusul batut spuma ,sare,piper si se amesteca bine.


3.Cu aceasta compozitie se umplu rosiile.Pe fiecare rosie se pune cate o bucatica mica de unt ,se aseaza intr-o cratita mai mare,se acopera cu apa si se pun la fiert ,la foc mic sau la cuptor cca. 10 minute.Cand sunt gata ,se adauga sosul de rosii pregatit.Miezul scos de la rosii se fierbe ,se strecoara ,se freca apoi cu o lingurita de faina si se toarna peste rosii in cratita.Se lasa sa mai dea 2-3 clocote .Se servesc cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu rosii in foietaj