Rosii umplute cu salata de icre "afumata"

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 4244 vizualizari

 

Ha,ha,ha.......nu stiam cum sa le denumesc dar pentru ca am folosit macrou afumat mi-a venit ideea sa le spun icre"afumate"

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de crap
  • 300 g ulei
  • rosii
  • apa minerala
  • zeama de lamaie
  • sare
  • 1 ceapa mica
  • 1 macrou afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu salata de icre "afumata":

Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele se pun intr-un vas si se adauga ulei ca la maioneza.Se mixeaza bine.Din cand in cand se adauga zeama de lamaie si apa minerala.Apa minerala are rolul de a le albi si de a le face mai pufoase.La sfarsit se adauga ceapa data prin razatoare si fasii de macrou afumat.Se amesteca bine de data aceasta cu lingura pentru ca fasiile de macrou sa ramana intregi ,deci sa nu se sfarame.


Separat rosiile se spala si apoi taiem in partea de sus a fiecarei rosii un capacel cu ajutorul unui cutit special dand astfel forma de nufar rosiei.Cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul din interiorul rosiei si lasam penrtu 15-20 min, rosiile la scurs.Umplem apoi fiecare rosie cu salata de icre si acoperim usor cu capacelul decupat anterior.Decoram cu frunze de patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu salata de icre "afumata"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bucataras Medi 1

26.11.2010, 08:44

Nadina, ar fi cazul sa ma imbrac, nu?.................

mena29 1

13.12.2010, 22:09

Delicioase

Bucataras Medi 1

14.12.2010, 13:52

Multumesc,Mena................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton