Rosii umplute cu sunca afumata,cascaval,ciuperci.

de dicarmencitta1957 in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2010 | 3035 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Este o mancare de vara,gustoasa si hranitoare.

 

INGREDIENTE

  • 12 rosii sanatoase(adica mari).
  • 300 gr sunca afumata de porc
  • 400 gr cascaval ras.
  • 10 ciupercute intregi pentru tocat(din conserva).
  • 1 catel de usturoi.
  • 1 legatura de patrunjel.
  • 100 gr orez prefiert.
  • sare,
  • piper proaspat macinat,
  • legume uscate(plafar) 
  • delikat de legume.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu sunca afumata,cascaval,ciuperci.:

Se spala rosiile ,le taiem un capacel si le scobim cu o lingurita,scoatem miezul cu atentie sa nu le zdrobim.Separat dam cascavalul pe razatoare,tocam sunca afumata de porc in cubulete mici,taiem si ciupercile.


Amestecam intr-un castron:cascavalul,sunca,ciupercutele,patrunjelul tocat cat mai fin,delikat de legume,piper proaspat macinat,usturoiul pisat(doar 1 catel),100 gr orez prefiert,iar pulpa care am scos-o din rosii o tocam marunt cu zeama cu tot amestecam si apoi umplem rosiile.


Rosiile astfel umplute le punem intr-un vas de yena,picuram pe deasupra rosiilor cate putin ulei de masline extravirgin,punem capacelele la rosii,punem si capacul de la vasul yena(daca nu avem capac punem o folie de aluminiu) si bagam la cuptor pentru o ora.Uleiul de masline este optional,se poate si fara.


Aceasta reteta am luat-o din Carticica Practic.Este o reteta super-gustoasa,cascavalul afumat si sunca afumata,dau o savoare aparte rosiilor umplute.


Putem servi si un pahar de vin alb.Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu sunca afumata,cascaval,ciuperci." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute