Rosii umplute”haioase si gustoase”

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2009 | 24131 vizualizari

 

Rosiile sint chiar haioase, nu?

 

INGREDIENTE

  • - 4 rosii
  • - 200gr salam(oricare dupa preferinta)
  • - 2 oua fierte(tari)
  • - ½ conserva de porumb(200 gr)
  • - Cascaval
  • - Verdeata (marar,ceapa verde,patrunjel,frunze de salata pt ornat)
  • - Sare
  • - Maioneza sau smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute”haioase si gustoase”:

Umplutura pt rosii se poate prepara in diverse moduri,eu va propun urmatoarea:
Salamul se taie cubulete,la fel si ouale. Verdeata se taie fin. Intr-un vas amestecam salamul,ouale,porumbul,verdeata si un pic de sare(dupa gust)

Apoi adaugam maioneza sau smantana:

Rosiile le spalam, taiem partea de sus,si cu ajutorul linguritei de ceai, inlaturam miezul, lasand-o ca o cupa(miezul se poate adauga la umplutura).

Umplem rosiile si ornam :

Pe o frunza de salata se pun 2 rosii umplute,din verdeata facem peruca pt rosii(exact ca in poza),din cascaval taiem feliute si ornam piciorusele, cu maioneza desenam ochisorii, nasul si buzele!

Pofta buna dragii mei!

Reteta preparata de Ludmila pt concurs bucataras

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute”haioase si gustoase”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv de post: rosii umplute cu salata de vinete