Rosii umplute”haioase si gustoase”

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2009 | 19328 vizualizari

 

Rosiile sint chiar haioase, nu?

 

INGREDIENTE

  • - 4 rosii
  • - 200gr salam(oricare dupa preferinta)
  • - 2 oua fierte(tari)
  • - ½ conserva de porumb(200 gr)
  • - Cascaval
  • - Verdeata (marar,ceapa verde,patrunjel,frunze de salata pt ornat)
  • - Sare
  • - Maioneza sau smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute”haioase si gustoase”:

Umplutura pt rosii se poate prepara in diverse moduri,eu va propun urmatoarea:

Salamul se taie cubulete,la fel si ouale. Verdeata se taie fin. Intr-un vas amestecam salamul,ouale,porumbul,verdeata si un pic de sare(dupa gust)


Apoi adaugam maioneza sau smantana:


Rosiile le spalam, taiem partea de sus,si cu ajutorul linguritei de ceai, inlaturam miezul, lasand-o ca o cupa(miezul se poate adauga la umplutura).


Umplem rosiile si ornam :


Pe o frunza de salata se pun 2 rosii umplute,din verdeata facem peruca pt rosii(exact ca in poza),din cascaval taiem feliute si ornam piciorusele, cu maioneza desenam ochisorii, nasul si buzele!


Pofta buna dragii mei!


Reteta preparata de Ludmila pt concurs bucataras

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute”haioase si gustoase”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

15.12.2013, 06:54

abstract01 1

18.12.2013, 17:05

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Slanina cu boia