Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Separam albusul de galbenus ,batem albusul cu un pic de sare pana devina spuma ca de bezea.Separat amestecam galbenusurile cu cele 4 linguri de zahar si ulei.Adaugam faina si amestecam bine.Incorporam si albusurile si amestecam de susu in jos.Luam 1 lingura de compozitie si intr-un vas mai mic(pahar) o amestecam cu cacaoa.
Pregatim o tava de cuptor punem hartia de copt si cu o lingura formam cercuri cu compozitia maro .Deasupra turnam si restul de compoitie .Dam la cuptor pentru 10 - 15 minute la 180°.
Pregatim un prosop de bucatarie pe care il udam si il stoarcem bine ,cand este gata blatul il scoatem si il asezam in prosop ,il rulam usor ca sa-i dam forma de rulada .Il lasam la racit invelit in prosop pentru cateva minute.
Cand s-a racit ,intindem ciocolata peste si felii de capsuni ,rulam usor fiind atenti sa nu se rupa.Ornam cu frisca si capsuni. si dam la rece pentru cel putin 2 ore.
1
Se pot folosi si alte tipuri de fructe.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult