Rulada by me

de Adele in Prajituri, 13 Apr 2014 | 1437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura cacao.
  • frisca
  • ciocolata(3 linguri de crema de cicolata)
  • capsuni
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada by me:

Separam albusul de galbenus ,batem albusul cu un pic de sare pana devina spuma ca de bezea.Separat amestecam galbenusurile cu cele 4 linguri de zahar si ulei.Adaugam faina si amestecam bine.Incorporam si albusurile si amestecam de susu in jos.Luam 1 lingura de compozitie si intr-un vas mai mic(pahar) o amestecam cu cacaoa.


Pregatim o tava de cuptor punem hartia de copt si cu o lingura formam cercuri cu compozitia maro .Deasupra turnam si restul de compoitie .Dam la cuptor pentru 10 - 15 minute la 180°.


Pregatim un prosop de bucatarie pe care il udam si il stoarcem bine ,cand este gata blatul il scoatem si il asezam in prosop ,il rulam usor ca sa-i dam forma de rulada .Il lasam la racit invelit in prosop pentru cateva minute.


Cand s-a racit ,intindem ciocolata peste si felii de capsuni ,rulam usor fiind atenti sa nu se rupa.Ornam cu frisca si capsuni. si dam la rece pentru cel putin 2 ore.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte tipuri de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada by me" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Adele 1

13.04.2014, 19:32

Bya Ralu 1

02.05.2014, 19:01

ce bine arata

Adele 1

02.05.2014, 19:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni