Pancakes pentru Dia

de BarbatLaCratita in Prajituri, 13 Noi 2010 | 9302 vizualizari

 

Daca tot am apucat sa promit, iar Dia se pare ca are o memorie buna, astazi am pregatit un desert special... :D

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o cana faina
  • 3 linguri unt topit
  • o lingura zahar
  • o lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • o lingurita esenta vanilie
  • un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancakes pentru Dia:

Amestecam untul topit cu ouale, apoi adaugam zaharul, praful de copt, vanilia si bicarbonatul de sodiu. Bineinteles ca inainte vom stinge bicarbonatul cu o lingura de otet.

Presaram putin cate putin faina si amestecam pana se incorporeaza. Lasam compozitia sa se odihneasca 15 min, apoi punem jumatate de polonic in tigaia incinsa. Lasam la foc mediu si intoarcem pe partea cealalta atunci cand pancake-ul se umple de bule (in jur de 2-3 min pe fiecare parte).

Am adaugat smantana amestecata cu dulceata de mure.

TIPS-URI

1

 o tigaie de teflon ar fi perfecta, nu mai este nevoie de ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes pentru Dia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza de vaci si gem de caise

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă

ieri la 14:18

Gomboti cu prune - Reteta gustoasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 25.07 la 17:08

Cupcakes cu Crema Pufoasa si Aerata, cu Mascarpone si Frisca

pe 25.07 la 13:54

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si stafide