Rulada cu banana

de luminita20_2006 in Prajituri, 12 Oct 2010 | 5591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • -4 oua
  • - 4 linguri faina
  • - 3 linguri zahar
  • -1 lingura cacao
  • -esenta vanilie
  • Crema:
  • - 200 ml frisca
  • -75 gr ciocolata
  • -25 gr nuca de cocos
  • -1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banana:

Blat: se separa albusurile de galbenus, albusurile se bat spuma se adauga zaharul, apoi galbenusurile, iar la final faina cu cacao si esenta de vanilie. Se toarna in tava si se coace 10 min. Cand s-a racit se scoate pe un prosop umed si se ruleaza.



Crema: Se pune la topit ciocolata maruntita si 100 ml frisca cand s-a legat ca o crema se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Frisca ramasa se bate cand e legata bine se pune crema de ciocolata si se amesteca. Se desface rulada se pune crema apoi banana taiata in jumate si se ruleaza.



Se orneaza dupa preferinta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

lacrimioara 1

12.10.2010, 22:43

foarte aratoasa

luminita20_2006 1

13.10.2010, 17:01

oo ...nu mai este

gaby_gabytza 1

25.08.2011, 11:40

buna buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake with lemon curd