Rulada cu banana

de luminita20_2006 in Prajituri, 12 Oct 2010 | 4745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • -4 oua
  • - 4 linguri faina
  • - 3 linguri zahar
  • -1 lingura cacao
  • -esenta vanilie
  • Crema:
  • - 200 ml frisca
  • -75 gr ciocolata
  • -25 gr nuca de cocos
  • -1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banana:

Blat: se separa albusurile de galbenus, albusurile se bat spuma se adauga zaharul, apoi galbenusurile, iar la final faina cu cacao si esenta de vanilie. Se toarna in tava si se coace 10 min. Cand s-a racit se scoate pe un prosop umed si se ruleaza.



Crema: Se pune la topit ciocolata maruntita si 100 ml frisca cand s-a legat ca o crema se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Frisca ramasa se bate cand e legata bine se pune crema de ciocolata si se amesteca. Se desface rulada se pune crema apoi banana taiata in jumate si se ruleaza.



Se orneaza dupa preferinta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

lacrimioara 1

12.10.2010, 22:43

foarte aratoasa

luminita20_2006 1

13.10.2010, 17:01

oo ...nu mai este

gaby_gabytza 1

25.08.2011, 11:40

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Ecler